Basisk vand er kilden til et energifyldt liv!

  • Mere end 70 % af vores kropsvægt består af vand og ca. 70 % af vores planet er dækket af vand. Vand er det mest dominerende element på jorden og en meget vigtig bestanddel i en menneskekrop. De fleste mennesker drikker ikke vand nok, og slet ikke rent vand! Det kan have konsekvenser for energiniveau, vægtregulering og helbred.

    I kostvejledning anbefaler jeg basisk mad, for at regulere evt. syreophobninger i kroppen. Jeg arbejder også med basisk vand.

    Basisk vand er på niveau med gletsjer vand , det er blødt og forfriskende. Det bliver produceret på en særlig maskine, der ioniserer vandet og kan indstilles i forskelige ph-værdier, dette rådgiver jeg mere om.

    Herved bliver vandet først og fremmest basisk med en pH-værdi helt op til på 9,5. Vandhanevand har en pH-værdi på ca. 7, i følge lovgivningen i Danmark, men det er ofte ikke en høj nok pH-værdi, i forhold til den værdi, som vores blod og krop som helhed har brug for, pga. vores store indtag af syredannende kost.

    Kangen Water® drikkevand optages i 5-6 gange hurtigere i kroppen end vandhanevand og hydrerer dermed kroppens milliarder af celler optimalt. Vandet har et meget højt niveau af antioxidanter, som er med til at bekæmpe kroppens frie radikaler, hvilket på den lange bane, kan styrke kroppens immunforsvar og forsinke cellernes ældningsproces.

    Vitamintesten kan blandt andet vise om man har vand nok i kroppen.

    Hvis du har lyst til at høre mere om eller smage Kangen Water® er du velkommen til at kontakte mig beccaeritza@hotmail.com eller 20675550. Man kan smage vandet i klinikken på Langeland.

  • pastedImage (2)