Sund på job – Undervisning og opfølgning gennem 12 uger

Medarbejdere vil i stigende grad have sundhed på deres arbejdsplads. Det kan være gennem motion, motivation eller f.eks. gennem sundere kost i kantinen. Sundere medarbejdere giver mindre sygefravær og mindre stress på arbejdspladsen. Det er en ”win win” situation for både arbejdsgiver og ansat.

Der skal kun få ændringer til, f.eks. gennem kost og motivation, for at man får effekt af de nye vaner. Med tanke om at man bruger ca. 1/3 del af sit liv på sin arbejdsplads, er der en vis vigtighed i, at man har sunde omgivelser. Sunde omgivelser, f.eks. bevidsthed om kostens betydning, giver direkte virkning for den enkelte, i form af øget energi, et bedre immunsystem og en sund vægt, samt et godt humør.

 

Undervisning og opfølgning gennem 12 uger

Forløbet starter med et foredrag, som bliver fuldt op af et længere vejledningsforløb. Gennem forløbet bliver man inspireret til at gå i gang med ændrede kostvaner.  Til dette modtager medarbejderne en kostplan og redskaber til, hvordan de skal vedligeholde de sunde nye vaner. Man får vejninger, der også kan være motiverende for, at man holder fast, også når det bliver lidt svært at modstå hverdagens fristelser.

Vejning
Kostplan
Maddagbog

Kontakt venligst beccaeritza@hotmail.com for yderligere informationer og muligheder. Løsningerne bliver skræddersyet, så de tilpasses virksomhedens behov og muligheder.