Psykoterapi

  • Du bliver, hvad du tænker!

    Psykoterapi handler om at rykke sig fra et sted til et andet, med en bevist læring, så du kommer styrket derfra i tanker, ord, følelser og handling.

    I denne terapiform, indgår du i en dynamisk samtale, hvor du kan vende de svære situationer/ livskriser, som er opstået gennem dit liv. Den svære kunst er nemlig ofte at bede om hjælp, hvis du sidder fast i tilbagevendende problemer, som du ikke selv kan gennemskue.

    Har du selvværdsproblemer, døjer med stress, modløshed, træthed, sorg? Er du handlingslammet, overvægtig, arbejdsledig eller har du svært ved at se en dejlig fremtid foran dig, så kan psykoterapi være det, der bringer dig tilbage på sporet!

    Du får gennem terapien, et kærligt spark bagi, der kan virke meget forløsende og skabe en lethed, i dit liv, på flere planer. Hvad psyken undertrykker kan nemlig også tage ”bolig” i din krop og dermed være med til at skabe flere forskellige sygdomme og spændinger.

    Psykoterapi kan være løsningen til, at du en gang for alle, får sat en stopper for unyttige vaner og mønstre, der spænder ben for et sundt og energifyldt liv. Det er en god ide at kombinere din terapi med en vitamintest og/eller kostvejledning, da du på den måde, kommer hele vejen rundt, om krop og sind.

    Samtalerne foregår på klinikken i Longelse og kan også foregår over skype.

  • becca_eitza_sluth-11


    Prisen for en times psykoterapi er kr. 750,-