Becca Eritza Sluth

 • Beccas blev uddannet som psykoterapeut i 1996. Senere blev hun uddannet massør og coach, samt lattercoach. Herudover har Becca arbejdet i det private erhvevsliv i en årrække, med salg og marketing.

  Tilbage i 2001, tog hendes virke som behandler rigtig fart, da hun sammen med bl.a. kostvejleder Lene Hansson, opstartede et 8 ugers hold ”Forny dit liv på 8 uger”, i DGI-Byen, i København. Gennem forløbet har hun undervist mere end 500 kursister i, hvordan man får en sundere livsstil og et varigt vægttab.

  Gennem mere end 17 år har hun drevet klinik med massage og psykoterapi, i Holte.

  I 2015 tog hun en uddannelse som kostvejleder (på Lene Hansson Academy i København). Becca var allerede bekendt med nogle af Lene Hansson kostprincipper, bl.a. syre/base balancen, som hun havde stiftet bekendtskab med, gennem Rie Møller, kostvejleder og forfatter.

  I dag er Becca selvstændig kost- og sundhedsvejleder på Langeland og Fyn og tilbyder både kurser for private og firmaer, samt hold og personlige konsultationer. Man kan få lavet en vitamintest, der viser næringsbalancen i kroppen.

  Beccas styrke er at se på det hele menneske, qva hendes livserfaring, empati, intuition og uddannelsesforløb.

  I sin fritid, driver hun en lille ”Bed and Breakfast” på Langeland, hvor hun fører sine sunde overbevisninger, ud i livet. Læs mere her 

 • becca_eitza_sluth-11