Du bliver, hvad du spiser!

  • Kost og sundhed handler om, hvordan du har det i kroppen, i psyken, i følelserne, i sjælen og hvordan du trives i dagligdagen med den livsstil du har valgt. Din livsstil handler om, hvad du spiser, drikker, dine vaner og mønstre samt de overbevisninger du har, omkring dig selv og dit liv.
    Er du glad, har du en god energi, sover du godt om natten, har du overskud?

    Mange har en livsstil, hvor de er overbeviste om er sunde, men samtidig har de et medicinforbrug, fordi de f.eks. har ondt i maven, i hovedet, har ledsmerter, fordøjelsesproblemer, soveproblemer, stress m.m. Dette kan testes via vitamintest.

    Kosten er utrolig vigtig for at opnå optimalt velvære. Det er også vigtigt hvordan du sætter dine fødevarer sammen, hvor meget væske du drikker og hvor frisk din mad egentlig er. Du får mest ud af mad, der ikke er alt for varmebehandlet, idet der er flest næringsstoffer i.

  • Der er de senere år forsket meget i tarmen samt i tarmbakteriefloraen og dens betydning for sundhed i hele kroppen. Undersøgelserne viser, at en dårlig fordøjelse er årsagen til mange livsstilssygdomme, som udvikler sig, hvis man ikke har en sund tarm.

    Når du vælger kostvejledning, så bliver din kost og livsstil, kikket efter i sømmene, og du får forslag til, hvordan du selv kan gøre en indsats, sammen med kostforslag, der bygger over syre/base balancen og kostkombinering. Disse redskaber er med til at styrke fordøjelsen og din sundhed, vægt og humør.
    Det er også en god ide at kombinere din kostvejledning, med en vitamintest og/eller psykoterapi, da du på den måde, kommer hele vejen rundt, om krop og sind. Dette er den optimale måde, at påbegynde nye vaner og en sund livsstil, der motiverer dig til at holde fast i de sunde ting.

    Kostvejledningen foregår på klinikken i Longelse.
    Kostvejledningen kan også foregår over skype.


    Prisen for en times kostvejledning er kr. 750,-